Veelgestelde vragen / FAQ

Hoe kan ik bestellen?

U kiest welk product het beste bij u past. Een gepersonaliseerd naambordje, een strak naamplaatje of enkel een huisnummer? Alles is mogelijk op mijnnaambordje.nl.

Om te bestellen kiest u eerst welk product u wilt. Vervolgens kiest u het gewenste materiaal en komt u in onze module waar u zelf uw product ontwerpt en samenstelt.

Kies hier uw product >

Kan ik een eigen logo of afbeelding toevoegen in mijn ontwerp?

Op de naambordjes is het mogelijk om een eigen logo of afbeelding toe te voegen (meerprijs a €7,50). Let hierbij goed op de gegeven adviezen voor het beste resultaat. De naamplaatjes en huisnummers zijn alfanumeriek en hierbij kiest u uit diverse lettertypes en groottes.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten nemen wij voor onze rekening.

Wanneer wordt mijn product geleverd?

Wij leveren uw bestelling binnen drie werkdagen. Voor optimaal resultaat laten wij de naambordjes eerst goed uitharden.

Kan ik het product retourneren?

Alle bestellingen op mijnnaambordje.nl zijn op maat gemaakt en om die reden is het niet mogelijk om uw product te retourneren.

Zit er garantie op het product?

Op al onze producten zit een garantie van één jaar. Indien er iets onverhoopt niet naar wens is, neem dan contact met ons op.

Hoe moet ik het product thuis bevestigen?

Bij al onze producten wordt gratis bevestigingsmateriaal meegestuurd.

Kan ik bij jullie ook terecht voor mijn bedrijf?

We hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen en leveren van gevelletters, naamborden, bestickering, carwrapping en meer voor bedrijven. Voor uitgebreid advies en meer informatie over de mogelijkheden in naambordjes en naamplaatjes voor bedrijven neem gerust contact met ons op. Samen met u maken we graag een offerte op maat.

Ga direct naar de bedrijfspagina >