Over materialen – Welk materiaal kan ik kiezen?


Acrylaat glashelderacrylaat-glashelder-vierkant-2-mijnnaambordje_nl

Een naambordje acrylaat glashelder bestaat uit een bedrukte acrylaat plaat. Afhankelijk van de vorm en het formaat wordt uw product geleverd met boorgaten en afstandsbussen of een zelfklevende achterkant ter bevestiging.


Acrylaat witacrylaat-wit-vierkant-2-alt-mijnnaambordje_nl

Een naambordje acrylaat wit bestaat uit een bedrukte acrylaat plaat (wit). Afhankelijk van de vorm en het formaat wordt uw product geleverd met boorgaten en afstandsbussen of een zelfklevende achterkant ter bevestiging.


Acrylaat deluxedeluxe-acrylaat-vierkant-alt-mijnnaambordje_nl

Een naambordje acrylaat deluxe bestaat uit een RVS-plaat met daarvoor een bedrukte acrylaat plaat. Afhankelijk van de vorm en het formaat wordt uw product geleverd met boorgaten en afstandsbussen of een zelfklevende achterkant ter bevestiging.


RVSrvs-vierkant-mijnnaambordje_nl

Een naambordje of naamplaatje in RVS is uitermate geschikt voor buiten gebruik. Afhankelijk van de vorm en het formaat wordt uw product geleverd met boorgaten en afstandsbussen of een zelfklevende achterkant ter bevestiging.


Aluminiumaluminium-vierkant-part-mijnnaambordje_nl

Een naambordje of naamplaatje aluminium heeft een zelfklevende achterkant ter bevestiging. Mooi in z’n eenvoud.


RVS deluxedeluxe-rvs-vierkant-mijnnaambordje_nl

Een naambordje RVS deluxe bestaat uit een bedrukt RVS bordje met daarvoor een acrylaat plaat. Afhankelijk van de vorm en het formaat wordt uw product geleverd met boorgaten en afstandsbussen of een zelfklevende achterkant ter bevestiging.